Weet jij al wat je met je extra dag gaat doen?

Waarom 29 februari?

Dit jaar hebben we een extra dag, want het is een schrikkeljaar. Ik vind het leuk om deze extra dag van het jaar bewust mee te maken. En zo ontstond het idee voor een dag vol FUN, FOOD en (mijn expertise) FOTO’S.

Dankzij een tip van een mede-onderneemster kwam ik tot de ontdekking van een leuke locatie in Arnhem. Namelijk MOES. Precies passend bij het beeld dat ik heb van deze dag.

Vrolijk, speels en toch ook een deels zakelijk karakter.

Ik heb deze ruimte gereserveerd op donderdag 29 februari van 10 tot 16 uur (uitloop tot 16.30) en jij bent uitgenodigd!

Wat is het programma?

Ik houd ervan om zonder plan te werken maar ik heb wel steeds een duidelijker beeld bij deze fijne dag.

Inloop tussen 10 en 11 uur. Je krijgt eerst een kopje koffie of thee van mij. We kunnen elkaar in het eerste uur een beetje leren kennen.

Van 11 tot 12.30 zou ik graag 2 of 3 van jullie aan het woord laten om een kleine workshop te geven. Misschien iets dat je wilt testen of uitproberen of oefenen. Of iets dat je heel graag aan andere onderneemsters wilt leren of vertellen (zeker niet verplicht).

Dan gaan we rond half 1 gezamenlijk lunchen.

En na de lunch is er tijd om echt even achter je laptop aan het werk te gaan als je daar behoefte aan hebt. Misschien kunnen we elkaar inspireren voor social media-content. Of tips en trucs binnen Canva of Instagram aan elkaar leren.

En eventueel kunnen we nog wat tijd inplannen voor een mini-workshop van jou. Dat hangt een beetje van de aanmeldingen af.

Rond 16 uur (of eerder als je eerder weg moet) sluiten we gezamenlijk af.

En waar maak je foto’s van?

Omdat ik fotograaf ben vind ik het natuurlijk heel leuk om jou op deze dag op de foto te zetten. Dit zal ik doen tijdens het ‘workshop’ gedeelte. Misschien geef je wel vaker workshops of trainingen en kan ik je nu sprekend op de foto zetten met publiek.

Ook wil ik graag voor iedereen even een kwartiertje de tijd nemen om een paar mooie foto’s te maken. Een mooi portret, iets geks of grappigs. Werkend achter je laptop. In gesprek met iemand. Enz. Eigen ideeĆ«n zijn natuurlijk ook welkom.

Het zou leuk zijn als ik een mini-beeldbank voor je kan maken.

De dag draait uiteindelijk om de FUN!

Wat zit er bij de prijs in?

  • toegang tot mijn feestje
  • 1 kopje koffie of thee
  • lunch
  • 1 foto naar keuze die ik van jou maak

Psst.. ik trakteer op taart omdat ik de week ervoor jarig ben šŸ™‚

Wat zit er niet bij de prijs in?

  • meer dan 1 drankje (kun je bij MOES zelf afrekenen)
  • meer dan 1 foto
  • extra foto’s kun je later via een online galerij bijbestellen voor 20 euro (ex btw) per foto

Als je graag wilt komen, kun je hieronder je gegevens achterlaten.

Op 22 februari moet ik de aantallen doorgeven aan de locatie over hoeveel mensen er mee lunchen.Ā Tot 22 februari kun je je kosteloos nog afmelden. En aanmelden moet dus ook voor 22 februari.Ā Meld je je daarna toch nog af, dan krijg je een factuur van 25 euro voor de gemaakte kosten.

Ik zou het erg gezellig vinden als je er bij bent om deze extra dag van het jaar te vieren!